Maarten van Vugt

arrow down

Maarten van Vugt

Deze urban topper boekt het neusje van de hiphop, r&b en pop-zalm.

‘Een combinatie van passie voor muziek en organiseren, gecombineerd met een beetje geluk.’ Zo verklaart Maarten het feit dat hij van zijn grootste hobby al jaren geleden zijn werk maakte.

Tijdens zijn studie International Media & Entertainment Management begon hij, samen met een groep vrienden, met het organiseren van feestjes, concerten en festivals. Jarenlang deed hij dat vanuit zijn eigen stichting, en kwam door de vlieguren die hij daar maakte en de ervaring die hij zo opdeed, per toeval op de radar van een groter boekingskantoor. Hij verplaatste zijn werkzaamheden daarheen, en bleef er vier jaar hangen.

In 2015 vond hij zijn nieuwe uitdaging bij MOJO. Zijn werkwijze omschrijft Maarten als ‘gedreven, proactief en een aanpakkersmentaliteit’: “Ik vind het belangrijk om met passie aan een act te werken en samen met de artiest te bouwen en te groeien.” Bij MOJO boekt hij ‘werkelijk alles’, maar richt zich vooral op genres als hiphop, R&B, soul en pop.

Concert dat indruk maakte: “J. Cole op WOO HAH! 2018. Het was de eerste editie van WOO HAH! in de Beekse Bergen en na een prachtige dag sloot hij het festival af met een waanzinnige full band show voor ruim 33.000 bezoekers. Een prachtige set met grote hits van vrijwel al zijn projecten dat het hele veld inpakte. Het was in het jaar waarin WOO HAH! het stadscentrum van Tilburg inruilde voor Hilvarenbeek en het bezoekersaantal meer dan verdubbelde. Alles viel op z’n plek tijdens deze show.”

Assistent: Gerbine Ulehake
Bereikbaar:
 mail Maarten
Artiesten: o.a. Anderson .Paak, Lizzo, DaBaby, Stormzy, Cardi B, Ronnie Flex, Frenna & S10 en vele anderen.
Festivals: o.a. WOO HAH! en North Sea Jazz Festival