Maarten van Vugt

arrow down

Maarten van Vugt

Deze urban topper boekt het neusje van de hiphop, r&b en pop-zalm.

‘Een combinatie van passie voor muziek en organiseren, gecombineerd met een beetje geluk.’ Zo verklaart Maarten het feit dat hij van zijn grootste hobby al jaren geleden zijn werk maakte.

Tijdens zijn studie International Media & Entertainment Management begon hij, samen met een groep vrienden, met het organiseren van feestjes, concerten en festivals. Jarenlang deed hij dat vanuit zijn eigen stichting, en kwam door de vlieguren die hij daar maakte en de ervaring die hij zo opdeed, per toeval op de radar van een groter boekingskantoor. Hij verplaatste zijn werkzaamheden daarheen, en bleef er vier jaar hangen.

In 2015 vond hij zijn nieuwe uitdaging bij MOJO. Zijn werkwijze omschrijft Maarten als ‘gedreven, proactief en een aanpakkersmentaliteit’: “Ik vind het belangrijk om met passie aan een act te werken en samen met de artiest te bouwen en te groeien.” Bij MOJO boekt hij ‘werkelijk alles’, maar richt zich vooral op genres als hiphop, R&B, soul en pop.

Concert dat indruk maakte: “Outkast op Splash! Festival, vlakbij Berlijn in 2014, was onvergetelijk. Een wervelwind aan hits en klassiekers met een waanzinnige Andre3000. Samen met ruim 10.000 andere hardcore fans stond ik daar op één van de mooiste festivalterreinen van Europa.”

Assistent: Hanneke de Jonge
Bereikbaar via:
 015 - 2121 980 of mail Maarten
Artiesten: o.a. J. Cole, Future, Anderson .Paak, Migos, De La Soul, Khalid Ronnie Flex & Deuxperience Band, Sevn Alias en Logic.
Festivals: North Sea Jazz Festival, WOO HAH!, Paaspop