Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Black Coffee

DEZE SHOW WORDT UITGESTELD

SBCNCSLY

Nieuwe datum nog niet bekend

AFAS Live, Amsterdam

"Black Coffee is possibly the single most exciting DJ on the planet.", aldus Mixmag over de Zuid-Afrikaanse house dj/producer. Met zijn verfijnde sets, frisse percussie gedreven tracks en bakken charisma weet Black Coffee de heersende clichés rondom afrohouse van zich af te schudden. Tijdens zijn 'SBCNCSLY' wereldtour neemt het creatieve genie (nog aan te kondigen) gastartiesten mee naar AFAS Live, maar het grootste deel van de nacht vult Black Coffee zelf in.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

SGqg_ZzThDU
spotify:artist:6wMr4zKPrrR0UVz08WtUWc

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 21 mei 2020

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Black Coffee

   Kaarten
   vanaf

   44,80

  • Black Coffee

   DEZE SHOW WORDT UITGESTELD
   SBCNCSLY

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3