Jungle by Night

Algorhythm Tour - Part III

vrijdag 10 maart 2023

Gashouder, Amsterdam

Het zevenkoppige instrumentale collectief Jungle by Night werd opgericht in 2009, toen een groep vrienden en familieleden uit Amsterdam met een voorliefde voor dezelfde muziek samenkwamen. Inmiddels is het zevental uitgegroeid tot een van de meest beluisterde, instrumentale bands in Nederland.

Jungle by Night brengt al ruim 10 jaar hun dansbare ritmes en grooves met invloeden uit Krautrock, disco, 80's electro-pop en dance naar diverse poppodia en festivals wereldwijd. Recent bracht Jungle by Night hun zevende album uit genaamd 'Algorhythm' waarmee zij hun live act gedurende meerdere clubtours naar een hoger niveau tilde. Afgelopen jaar stond het collectief onder andere in een uitverkochte Paradiso en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

TET4C-LWWXw
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO1EUswM?si=c820dc4e3a2547cf

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Gashouder

In de directe omgeving van Gashouder is weinig parkeerplek. Kom daarom zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets. Kom je toch met de auto, parkeer dan bij P+R Sloterdijk, Q-Park Westerpark of Willemspoort en reis vanaf daar met het OV verder.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 3 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

9292.nl

Koop kaarten

 • 10 mrt 2023

  20:00

  Gashouder, Amsterdam

  arrow
  • Jungle by Night

   Kaarten
   vanaf

   36,40

  • Jungle by Night

   Algorhythm Tour - Part III

   Aanvang: 20:00

   Gashouder

   Klönneplein 1, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3