Jungle by Night

Algorhythm Tour - Part III

vrijdag 10 maart 2023

Gashouder, Amsterdam

Het instrumentale collectief Jungle by Night combineert passie, vriendschap, dansbare ritmes en swingende grooves die zijn geïnspireerd door invloeden van jazz, dance, funk, hiphop en afro beats. De negen bandleden uit Amsterdam kwamen in 2009 samen om hun voorliefde voor dezelfde muziek te delen. Samen vormden ze een band met een uniek geluid waarin niet de zang centraal staat, maar het samenspel tussen blazers, percussie en akkoorden.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

TET4C-LWWXw
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO1EUswM?si=c820dc4e3a2547cf

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Gashouder

Je kunt terecht bij Q-Park Westerpark aan de Van Bleiswijkstraat en bij parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. Q-park bevindt zich op loopafstand van Westergas en is 24 uur per dag geopend. Ook parkeer je voordelig bij parkeergarage Willemspoort.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

9292.nl

Koop kaarten

 • 10 mrt 2023

  20:00

  Gashouder, Amsterdam

  arrow
  • Jungle by Night

   Kaarten
   vanaf

   36,40

  • Jungle by Night

   Algorhythm Tour - Part III

   Aanvang: 20:00

   Gashouder

   Klönneplein 1, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3