Playboi Carti

Antagonist Tour
Let op: dit concert wordt verplaatst - Ziggo Dome — Amsterdam
Tsainte Pbcarti Parisjune231(1)
Playboi Carti - Antagonist Tour

Show updates

16 november 2023
Concert Playboi Carti wordt verplaatst

Het Playboi Carti Antagonist Tour concert, dat zou plaatsvinden op zaterdag 25 november 2023 in Ziggo Dome, wordt uitgesteld naar een nieuwe datum.

Alle tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum, die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Kaartkopers worden per mail geïnformeerd.

Houd je mail en deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Met zijn catchy flow wist Playboi Carti in de jaren ’10 bekendheid te werven in zijn thuisstad Atlanta. Nadat hij naar The Bronx verhuisde om zich te focussen op muziek, werd hij onder de vleugels van A$AP Rocky genomen; en met succes! Na een reeks succesvolle singles, waaronder ‘Magnolia’ en ‘Fetti’, bracht hij in 2018 zijn eerste studioalbum uit. Deze bevatte features van grote namen als Lil Uzi Vert, Young Thug en Travis Scott en bereikte nummer drie in de Billboard 200.

In het voorprogramma

Destroy Lonely is, geïnspireerd door zijn vader (rapper I-20), van jongs af aan al bezig met freestylen. Hij combineert kleurrijke melodieën en instrumentals met afwisselende ritmes en laat zich inspireren door andere namen uit de scene zoals Lil Wayne en Drake, maar net zo goed door artiesten uit totaal andere genres; bijvoorbeeld Deftones en The Cure. In 2023 kwam zijn langverwachte album ‘If Looks Could Kill’ uit, welke binnenkwam op nummer 18 in de Billboard 200. Hij is deel van Playboi Carti’s label Opium.

Ken Carson begon met het releasen van muziek op Soundcloud, waarmee hij bekend werd in de underground rap scene. Al snel werd hij ontdekt door Playboi Carti en tekende hij bij diens label Opium. Ook werkte hij voor het nummer ‘MDMA’ samen met Destroy Lonely. Ken Carsons muziek is te beschrijven als elektronische, opzwepende beats waarmee hij zijn publiek uit hun stoel wil krijgen, gecombineerd met een gecontroleerde flow.

‘’Y’all are superstars’’ – aldus Playboi Carti toen hij dit rapduo ontdekte. Met hun energieke tracks en creatieve freestyle heeft Homixide Gang maar één doel: de hele tent afbreken. Ondanks dat ze pas sinds 2021 meedraaien, zijn ze gefocust op het perfectioneren van hun muziek en performance. Met een contract bij Opium en hun nieuwste album ‘Snot Or Not’ op zak timmeren ze dan ook hard aan de weg om hun plek in de scene te veroveren.

Kijk & luister

Magnolia

Koop kaarten

Datum nog niet bekend Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Tsainte Pbcarti Parisjune231(1)

Playboi Carti

Antagonist Tour

Support act Destroy Lonely, Support act Ken Carson en Support act Homixide Gang

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
53,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Voor dit concert worden alleen mobiele tickets verkocht.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.