DE OP NORTH SEA JAZZ

De brede horecabeleving van DE draagt bij aan de festivalbeleving op het NN North Sea Jazz Festival
Nsj17 2 Jeroenroest Lq 16Uitsnede

10.07.2018

Het AD noemde North Sea Jazz ooit een 'feestelijke tuin der lusten' waar 'het goede leven wordt gevierd'. Veel bezoekers verheugen zich namelijk buiten de vele uitstekende concerten op het lekkere en hoogstaande eten en drinken. En daar hoort natuurlijk ook een goed kop koffie bij!

Aanleiding voor DE om met North Sea Jazz samen te werken is het brede publiek dat op North Sea Jazz komt. Het is een festival voor jong en oud en dat is een doelgroep die DE ook aanspreekt. DE kan zich op het festival precies zo presenteren zoals ze willen en een brede horeca beleving neerzetten. North Sea Jazz en DE werken al vier jaar samen, dit wordt het vijfde jaar, en elk jaar wordt de samenwerking verbeterd en meer geprofessionaliseerd. DE staat met een grote espresso bar bij de Missisippi waar DE een koffiehuis heeft neergezet voor zowel warme koffie als verkoelende ice coffee. Ook zijn er uitgiftepunten verdeeld over het hele terrein.  Voor DE is het tevens belangrijk relaties uit te nodigen, die vervolgens in de prachtige Birdland VIP area verwelkomd worden. In de video laten we Sander van der Linden van DE aan het woord.

Marcel

Marcel Surendonk

Manager sponsoring

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor een activatie van jouw bedrijf op NN North Sea Jazz Festival? Neem dan contact met ons op.

Mail Marcel