Wij zijn MOJO

Wie muziek zegt, zegt MOJO. MOJO, opgericht in 1968 in Delft, is al 50 jaar de bekendste en grootste concertpromotor in Nederland.

arrow down

MOJO organiseert al vijftig jaar concerten in zalen, festivals op weides en evenementen in stadions. Zo'n 150 shows per jaar, waarvoor bijna twee miljoen mensen een kaartje kopen. 

Wie van muziek en spektakel houdt, is op een evenement van MOJO geweest. Of gaat daar binnenkort heen.

Wat in 1968 door oprichter Berry Visser begon als een eenmansbedrijf op een zolderkamer in Delft, is uitgegroeid tot Nederlandse marktleider met een Amerikaanse wereldspeler (Live Nation) als eigenaar. Er is geen mega-ster te bedenken die niet door MOJO op een podium is gezet. Gedreven door liefde voor muziek en talent voor organisatie zetten 100 medewerkers op het hoofdkwartier in Delft zich dagelijks in om fans en artiesten een ultieme show te laten ervaren.

Berry Visser en Léon Ramakers hebben - als vaders van het bedrijf - de standaard gezet in Nederland als het gaat om het organiseren van evenementen. Of het nu Bruce Springsteen is of een jonge, aanstormende band, MOJO vindt een plek voor ze om te spelen. In parken, in stadions, op voormalige paardenrenbanen. Of in clubs als Paradiso, 013 en de Oosterpoort. Of MOJO zorgt voor een geschikte zaal zoals de AFAS Live of Ziggo Dome.

Tot de MOJO-familie horen festivals als A Campingflight to Lowlands Paradise, North Sea Jazz Festival, Pinkpop, Down The Rabbit Hole, WE ARE ELECTRIC en WOO HAH!. Daarnaast tekent het bedrijf voor de organisatie van Symphonica in Rosso, Night of the Proms en Cirque du Soleil.