Geen evenementen tot 1 juni

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 juni.

Lees verder close

Hospitality

De mogelijkheid om uw relaties van een volledig verzorgde avond te laten genieten door een unieke combinatie van een luxe ontvangst met diner en een fantastisch concert!

arrow down

Wilt u in een sfeervolle ruimte met besloten karakter samen met uw gasten genieten van een volledig verzorgde avond? Geen trek in de grote drukte bij een concert, maar wel zin om uit te blussen met een borrel? Wilt u snel en makkelijk uw auto kwijt op een gereserveerde parkeerplek dicht bij de ingang om vervolgens exclusief toegang te krijgen tot de front pit? Bij een breed scala aan evenementen is er van alles mogelijk: van eenvoudige Ticket+ arrangementen tot op maat gemaakte VIP-arrangementen.

Al jarenlang is MOJO, een betrouwbare partner op het gebied van hospitality. We hebben vele arrangementen verzorgd op grote en kleinere evenementen door heel Nederland, zoals het NN North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy; Justin Timberlake, Genesis, George Michael, U2 en Madonna in de Johan Cruyff ArenA; The Rolling Stones en de Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark in Nijmegen. Ook op verschillende evenementen in Ziggo Dome, AFAS Live en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam is hospitality in goede handen.

De hospitality afdeling van MOJO is verzelfstandigd onder de naam Tuned Hospitality. Het complete en actuele overzicht van alle evenementen waarvoor Tuned arrangementen aanbiedt, is te vinden op www.tunedhospitality.nl.