Nieuwsbrief

arrow down
Nieuwsbrief

Meld je aan voor de mailings van Mojo

MOJO verstuurt ook mailings gericht op jouw favoriete genre. Meld je aan voor:
Selecteer een optie
* Verplicht

Weekly mailing

Schrijf je in voor de MOJO mailing en ontvang wekelijks het laatste concertnieuws van alle grote shows. Je bent als eerste op de hoogte als een concert in de verkoop gaat!

Club mailing

Ontvang wekelijks een overzicht van uitgelichte shows in het clubcircuit. Wanneer staat jouw favoriete band of artiest weer in Paradiso, 013 of een andere club in Nederland? Je leest het in de MOJO Club Mailing.

Op Genre

Comedy | Ontvang 1x per maand een overzicht van de leukste comedy shows aangevuld met coole winacties en ander comedy nieuws!

Electronic | Van fijne Techno en Trap tot stevige Drum and Bass en Funky House. Je leest er alles over in onze maandelijkse Electronic nieuwsbrief.

Heavy | Ben jij niet vies van wat gegrunt en stevig gitaarwerk? Meld je dan voor onze Heavy nieuwsbrief en laat je 1x per 2 weken wegvagen door de hardste nieuwsbrief!

Indie | Ontvang 1x per maand een overzicht van alle Indie / Alternative shows aangevuld met coole winacties en ander Indie nieuws!

Jazz | Ontvang 4x per jaar een overzicht van onze jazz, klassieke en wereldmuziek concerten

Roots | Ben jij meer een liefhebber van Blues en Country? En ga jij graag naar concerten van die ene singer-songwriter? Meld je dan aan voor onze Roots nieuwsbrief en we houden je maandelijks op de hoogte van alle Roots shows.

Urban | Ben je meer een liefhebber van deĀ de beste Gangsta rap, Neo-soul, Triphop, Grime of R&B? Meld je dan aan voor de Urban mailing en ontvang 1x per 2 maanden een propvolle nieuwsbrief!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?