Openbaar vervoer

naar P!NK op 10 en 11 juli in Johan Cruijff ArenA
Mojo Transport V1 47

In de buurt van de Johan Cruijff ArenA bevinden zich twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand van het stadion. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op dit station. Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.   

Kijk op de NS website voor eventuele werkzaamheden op jouw traject. Plan je reis vooraf met de NS reisplanner op de website van de NS of in de NS app. Check ook vlak voor vertrek de reisplanner voor eventuele last minute wijzigingen of oponthoud.  

Ook met stads- en streekbussen is de Johan Cruijff ArenA te bereiken. Jouw route kun je plannen met de 9292 OV planner.   

Maak ook gebruik van de persoonlijke route- en reisplanner van de Johan Cruijff ArenA om op-maat reisadvies te ontvangen, hier staat de meest actuele en relevante informatie over reizen naar en van de Johan Cruijff ArenA:https://www.johancruijffarena.nl/naar-de-arena/naar-de-arena/

Plan je reis met NS