Parkeren

naar P!NK op 10 en 11 juli in Johan Cruijff ArenA
Cvbcvbcb

Kom jij met de auto naar het concert? Dan heb je een parkeerticket nodig om op een van de parkeerterreinen te kunnen parkeren. 

Indien je met de auto reist, adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en om het gebied in te rijden via de S112/Gooiseweg, vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je gebruikmaken van het P+R netwerk in Amsterdam (Amsterdam RAI, Olympisch Stadion, P&R Noord).  

Via de website van de Johan Cruijff ArenA is het ook mogelijk om je autoreis te plannen en parkeerkaarten te reserveren.

De Johan Cruijff ArenA ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en de ArenAPoort, omringd door de Rijkswegen A1, A2, A9 en A10. In verband met de drukte rondom evenementen is het advies om op tijd te komen en zoveel als mogelijk via de noord- oost of zuidzijde het gebied in te rijden, vermijd afrit 1 van de A2. Volg vervolgens ARENAPOORT en de aanwijzingen op de verkeersborden. Let op de (dynamische) borden boven de weg en volg de aanwijzingen op van verkeersregelaars.  

Houd rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en files, zowel voor als na het concert. Kijk voor meer informatie over eventuele werkzaamheden op jouw route op vanAnaarBeter.nl.

Parkeren

Er zijn diverse parkeeraanbieders in het gebied, deze zijn middels diverse kanalen vooraf te reserveren: 

De voordelen van een parkeerticket

  • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats op een van de parkeerterreinen;
  • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert. Houd rekening met grote verkeersdrukte in en rond Amsterdam, kom daarom op tijd richting Amsterdam zodat je niets mist van het concert;
  • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
  • Het parkeerticket koop je vertrouwd via Ticketmaster, Joe Park, Online Ticket of Parkeren Arenapoort.

Parkeren voor mindervaliden

Voor rolstoelgebruikers is er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar in parkeergarage P1. Deze parkeerplekken zijn nabij de hoofdingang en liften van de Johan Cruijff ArenA. Ook hiervoor heb je een parkeerticket nodig dat je vooraf dient aan te schaffen. Deze parkeergarage is alleen toegankelijk voor voertuigen met een maximale hoogte van 2,25 meter. Men dient altijd de internationale invalidenparkeerkaart achter de vooruit van de auto te plaatsen.