Park & Shuttle

naar Bruce Springsteen and The E Street Band op 27 en 29 juni in het Goffertpark
Mojo Transport V1 7

Kies Park & Shuttle voor jouw reis naar het concert van Bruce Springsteen op 27 en 29 juni in het Goffertpark.

Kom jij met de auto naar het concert van Bruce Springsteen? Dan heb je een parkeerticket nodig om op één van onze parkeerterreinen te kunnen parkeren. Let op; alleen met parkeerticket ben je gegarandeerd van een parkeerplek. Het is niet mogelijk om ter plaatse nog een parkeerticket aan te schaffen. Koop dus vooraf online je parkeerticket.

Wat is Park & Shuttle?
Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van de stad en stapt hier over op een gratis shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt. De shuttlebus brengt je naar de blauwe entree bij het concertterrein en na afloop van het concert weer terug naar de parkeerplaats.

Samenrijden is leuker, goedkoper en bovendien duurzaam. Carpool met medeconcertgangers naar Bruce Springsteen, meld je lege autostoelen aan bij onze partner Slinger.

Meld je lege autostoelen aan bij Slinger

De voordelen van het kiezen voor Park & Shuttle op een rij:

 • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
 • Je stapt over op een snelle gratis shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt;
 • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert (houd rekening met grote verkeersdrukte in Nijmegen, kom daarom op tijd richting Nijmegen zodat je niets mist van het concert);
 • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
 • Het Park & Shuttle ticket koop je vertrouwd via Ticketmaster.

Praktische informatie Park & Shuttle:

 • Afstand tot entree: De shuttle rijdt vanaf de parkeerplaats in ongeveer 5 tot 15 minuten naar het drop-off punt nabij de entree. Vanaf het drop-off punt is het ongeveer 5 tot 15 minuten lopen naar de blauwe entree van het evenemententerrein. Volg hiervoor de borden naar de blauwe entree.
 • Openingstijden parkeerterreinen: Het parkeerterrein is toegankelijk van 13:00 - 00:00 uur. Overnachten op het parkeerterrein is niet toegestaan.
 • Prijs: 16,80 - per auto: dit is parkeren inclusief shuttle-service (prijs inclusief servicekosten).
 • Navigatie: navigeer naar Nijmegen. Volg vanaf de hoofdwegen de tekstwagens en lichtkranten (met de vermelding Evenement Goffertpark), gevolgd door parkeerverwijzing P-Shuttle. Volg de instructies van de verkeersregelaars altijd op. Houd je parkeerticket gereed.

  Er zijn meerdere parkeerterreinen. Noteer daarom bij aankomst op op welk parkeerterrein je geparkeerd staat of maak er een foto van. Neem na afloop van het concert de blauwe uitgang en volg de borden.