Park & Walk

naar Bruce Springsteen and The E Street Band op 27 en 29 juni in het Goffertpark
Fffff

Kies Park & Walk voor jouw reis naar het concert van Bruce Springsteen op 27 en 29 juni in het Goffertpark.

Kom jij met de auto naar het concert van Bruce Springsteen? Dan heb je een parkeerticket nodig om op één van onze parkeerterreinen te kunnen parkeren. Let op; alleen met parkeerticket ben je gegarandeerd van een parkeerplek. Het is niet mogelijk om ter plaatse nog een parkeerticket aan te schaffen. Koop dus vooraf online je parkeerticket.

Wat is Park & Walk?
Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats en loopt vanuit hier naar de entree bij het evenemententerrein. Wees er snel bij want op = op.

Samentijden is leuker, goedkoper en bovendien duurzaam. Carpool met mede-concertgangers naar Bruce Springsteen, meld je lege autostoelen aan bij onze partner Slinger.

Meld je lege autostoelen aan bij Slinger

De voordelen van het kiezen voor Park & Walk op een rij:

  • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
  • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert (houd rekening met grote verkeersdrukte in Nijmegen, kom daarom op tijd richting Nijmegen zodat je niets mist van het concert);
  • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
  • Het Park & Walk ticket koop je vertrouwd via Ticketmaster.

Praktische informatie Park & Walk:

  • Afstand tot entree: Vanaf de parkeerplaatsen is ongeveer 20 - 30 minuten lopen naar de entree van het evenemententerrein. Volg hiervoor de borden naar de blauwe entree.
  • Openingstijden parkeerterreinen: De parkeerterreinen zijn toegankelijk van 13:00-00:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is niet toegestaan.
  • Prijs: 25,20 per auto (prijs inclusief servicekosten)
  • Navigatie: Navigeer naar Nijmegen. Volg vanaf de hoofdwegen de tekstwagens en lichtkranten (met de vermelding Evenement Goffertpark), gevolgd door onderstaande parkeerverwijzing P-Walk. Volg de instructies van de verkeersregelaars altijd op. Houd je parkeerticket gereed.

Er zijn meerdere parkeerterreinen. Noteer daarom bij aankomst op op welk parkeerterrein je geparkeerd staat of maak er een foto van. Neem na afloop van het concert de blauwe uitgang en volg de borden naar het parkeerterrein waar jouw auto staat.

Op onderstaande plattegrond kun je zien welke parkeeropties er allemaal zijn bij het Goffertpark.

Parkeren Goffertpark 2024 Def
* De vermelde tarieven gelden alleen bij online verkoop