Premium Parking

naar Bruce Springsteen and The E Street Band op 27 en 29 juni in het Goffertpark
Cvbcvbcb

Kies Premium Parking voor jouw reis naar het concert van Bruce Springsteen and The E Street Band op 27 en 29 juni in het Goffertpark.

Kom jij met de auto naar het concert van Bruce Springsteen and The E Street Band? Dan heb je een parkeerticket nodig om op één van onze parkeerterreinen te kunnen parkeren. Let op; alleen met parkeerticket ben je gegarandeerd van een parkeerplek. Het is niet mogelijk om ter plaatse nog een parkeerticket aan te schaffen. Koop dus vooraf online je parkeerticket.

Wat is Premium Parking?
Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats en loopt vanuit hier naar de blauwe entree bij het evenemententerrein. De Premium Parking is de dichtstbij gelegen parkeerlocatie op 10 minuten lopen vanaf het Goffertpark.

Samenrijden is leuker, goedkoper en bovendien duurzaam. Carpool met medeconcertgangers naar Bruce Springsteen, meld je lege autostoelen aan bij onze partner Slinger.

Meld je lege autostoelen aan bij Slinger

De voordelen van het kiezen voor Premium Parking op een rij:

  • Je bent gegarandeerd van een voor jou gereserveerde parkeerplaats;
  • Je kiest zelf hoe laat je vertrekt naar het concert (houd rekening met grote verkeersdrukte in Nijmegen, kom daarom op tijd richting Nijmegen zodat je niets mist van het concert);
  • Comfortabel reizen op eigen gelegenheid en met je eigen auto;
  • Het Premium Parking ticket koop je vertrouwd via Ticketmaster.

Praktische informatie Premium Parking:

  • Afstand tot entree: Vanaf de parkeerplaats is ongeveer 10 minuten lopen naar de entree van het evenemententerrein. Volg hiervoor de borden naar de blauwe entree.
  • Openingstijden parkeerterreinen: De parkeerterreinen zijn toegankelijk van 17:00-00:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is niet toegestaan.
  • Prijs: 36,40 per auto (prijs inclusief servicekosten)
  • Navigatie: voorafgaand aan het concert ontvang je een infomail met een navigatielink en routeinformatie.

Op onderstaande plattegrond kun je zien welke parkeeropties er allemaal zijn bij het Goffertpark.

Parkeren Goffertpark 2024 Def
* De vermelde tarieven gelden alleen bij online verkoop